صفحه شخصی بهروز بیگلر   
 
نام و نام خانوادگی: بهروز بیگلر
استان: زنجان - شهرستان: زنجان
رشته: کارشناسی معماری - پایه نظام مهندسی: سه
شغل:  مدیر عامل شرکت شاران زنجان
شماره نظام مهندسی:  00185
تاریخ عضویت:  1390/05/28
 روزنوشت ها    
 

 آسیب شناسی آموزش معماری در دانشگاه های ایران بخش معماری

18

آسیب شناسی آموزش معماری در دانشگاه های ایران

بزرگترین آسیب:تنبلی دانشجویان عزیز!!! دوستان و همکاران عزیز ادامه بدن لطفن همکاری کنید امتیاز منفی ندید

پنجشنبه 24 شهریور 1390 ساعت 13:37  
 نظرات    
 
بلال مرادی قره تپه 17:52 پنجشنبه 24 شهریور 1390
5
 بلال مرادی قره تپه
افزایش دانشجویان در دانشگاه های آزاد ، پیام نور و ...
سید حافظ هاشمی 01:40 آدینه 25 شهریور 1390
8
 سید حافظ هاشمی
با عرض سلام خدمت دوستان .
بی سوادی اساتید معماری که برای دانشجویان تدیس می کننند .
بالا رفتن کمیت و پایین آمدن کیفت آموزشی در دانشگاه ها و دلیل آن این است که یک دفعه دانشگاهی که ظرفیت داشنجویی آن 60 نفر می باشد و بدون اینکه امکانات آن را افزایش دهد ظرفیت را دو برابر و در بعضی موارد که خود شاهدبودم سه برابر کرده اند. که الان دانشگاه های ما شده است مانند مدارس دهه های 60 و 70 که سه نفر در یک میز و 45 نفر در یک کلاس که شلوغی کلاس کیفیت تدریس را پایین می آورد که یک معلم در یک زنگ نمی توانست جوابگوی 45 دانش آموز باشد . که این اتفاق در حال حاضر در آتلیه های ما دارد می افتد که استاد وقت نمی کند تمام کار دانشجویان را با دقت ببیند و با آنها کرکسیون کند و برای اینکه کلیه کارها را ببیند به کار تک تک دانشجویان سطحی نگاه می کند .
نحوه تحویل دادن پروژه های دانشجویان است و هم چنین اساتید به دلیل شلوغی بیش از حد آتلیه ها و دقت نکردن استاد به کار آن ها و به یاد نداشتن پروژهه هاشون و سوء استفاده دانشجویان از آن ها و دادن کار آماده .
افراد شاغل که برای ارتقای شغلی خود درس می خوانند که مدرکی گرفته باشند و برایشان فرقی نمیکند که با چه نمره ای و چی چیزی در آن درس یا رشته یاد بگیرند.
نمره دادن به آشنا ها مخصوصا در شهر هایی که جمعیت شهری و وسعت بالایی ندارند و اکثر آن ها با هم دوست یا رابطه خانوادگی دارند و اگر کسی بگویید که نیست من به شخصه شاهد آن بودم و به دفعات دیده ام .
و ... که در حال حاضر این ها به یاد من می آید و دیگر دوستان کمک کنند ....
حسن ابراهیمی 11:49 آدینه 25 شهریور 1390
5
 حسن  ابراهیمی
با سلام
عدم تدریس مطلوب از سوی برخی از اساتید محترم ، این گروه از اساتید بر طبق سرفصلهای ارائه شده از سوی دانشگاه تدریس نمیکنند و بر حسب سلیقه شخصی خودشان رفتار کرده و موضوعات تدریسی را بنا بر میل شخصی خودشان تعیین میکنند ، و همچنین عدم آشنایی دانشجویان از درسها نیز موجب میشود که این نوع تدریس را پذیرفته و همان را فرا بگیرند ، که متاسفانه از عواقب منفی که در پی دارد این است که دانشجویان نسبت به این درسها اطلاع صحیحی نداشته باشند و تصور آنها از این درسها همان چیزی است که آن را آموخته اند ، نه آن چیزی که باید آن را می آموخته اند.
تدریس برخی از اساتیدی که از دیگر رشته ها می باشند و در زمینه معماری تدریس میکنند.
حضور نیافتن عده ای از دانشجویان عزیز در کلاسها و قبولی آنها در همان درسهایی که در کلاسها حضور نداشتند.
برپا نشدن کلاسهای درسی در یک ماه اول سال تحصیلی ، و حضور نیافتن دانشجویان در کلاسها از یک هفته قبل از عید نوروز تا یک هفته بعد از پایان عید نوروز که در جمع چهار هفته برابر با یک ماه میشود.
با تشکر ویژه از اساتید محترمی که زحمت میکشند و به نحو مطلوبی تدریس میکنند و علم و دانش و تجربه خود را بدون هیچ کم و کاستی در اختیار دانشجویان قرار می دهند.
با تشکر ویژه از دانشجویانی که نسبت به فراگیری هر چه بهتر علوم معماری تلاش میکنند و با وجود سختی هایی که در طول تحصیل با آن روبرو میشوند ، همچنان در این راه ثابت قدم می مانند.
با تشکر
بهروز بیگلر 10:20 یکشنبه 27 شهریور 1390
5
 بهروز بیگلر
دوستای خوبم کسی نظری نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خانم قنواتی فکر کنم خواسته بودم نظر بدید نه امتیاز منفی؟
مرتضی ذبیحی 16:46 سه شنبه 29 شهریور 1390
6
 مرتضی ذبیحی
متاسفانه هر دانش اموز ریاضی فیزیک از همه جا رونده واز هم جا مونده میاد معماری چون در معماری دیگه از جبر- و محاسبات خبری نیست تا 5 سال دیگر اوضاع معماری از ادبیات ومعارف بدتر خواهد شد اساتید خوب هم که مثل ستاره سهیل شدند در تحویل پروزه اساتید محترم فله ای پروزه هارو جمع میکنند وبعد خودشون نمره میدند در این جاست که کسی خودش کار کرد وکسی که پول داد براش پروژه زدند مشخص نمیشه واونی که پول داد کارش بهتر ونمره بیشتر میگیره چرا دانشجویان نباید مثل پزشکان از طرح خود دفاع کنند در دفاعیه نقاط ضعف و قوت کار برای همه مشخص میشود و همه چیز یاد میگیرند متاسفانه سخنانم تلخ است ولی واقعی - این روزها دانشگاه های ما مثل مدارس ما بی کیفیت شدند.
مهدی سلطانی 17:46 سه شنبه 29 شهریور 1390
8
 مهدی سلطانی
من با آقای ابراهیمی موافقم سرفصلها اصلا رعایت نمیشن....
توی رشته عمران هم همینطوره...
س بنائی 21:04 سه شنبه 29 شهریور 1390
7
 س بنائی
موافقم تمامی دوستان واقیت رو ذکر کردند...
واقعا همینطوره..